INFORMACIJE SKVNS ŠT. 6/2014

Cres 

 Spoštovani članice in člani SKVNS

Za nami je prva polovica letošnjega leta in pred nami malce manj naporni dnevi. 

O naših aktivnostih smo večkrat poročali tudi v časopisu Zveze svobodnih sindikatov, v Delavski enotnosti. V zadnji številki Delavske enotnosti, ki ste jo oziroma jo boste prejeli na svoj domači naslov, boste našli več informacij o naših skupnih aktivnostih. Preberite. Veseli bomo tudi vašega odziva.

Vsekakor pa naše aktivnosti lahko spremljate tudi na naši spletni strani, https://sindikat-skvns.si/

NAČRTI ZA DRUGO POLOVICO LETA

Zagotovo bomo največ našega časa tudi v prihodnje namenili našim aktivnostim v zvezi s pogajanji za sklenitev Kolektivne pogodbe za komunalno dejavnost in za sklenitev Kolektivne pogodbe za dejavnost poslovanja z nepremičninami ter prizadevanjem za pričetek pogajanj za sklenitev Kolektivne pogodbe v dejavnosti za zasebno varovanje.

Na zadnji seji Republiškega odbora sindikata za zasebno varovanje smo sklenili, da se na seji, na katero so vabljeni vsi člani SKVNS, ki so zaposleni v dejavnosti za zasebno varovanje, dobimo že 6. 8. 2014, da bomo pripravili izhodišča za pogajanja.

V oktobru načrtujemo dvodnevni seminar, na katerem bomo med drugim zagotovo podrobno predstavili kje smo s pogajanji za sklenitev kolektivnih pogodb ter nadaljevali s spomladanskimi temami, ki smo jih obravnavali na našem dvodnevnem izobraževanju v letošnjem spomladanskem terminu.

V jesenskem obdobju načrtujemo tudi seje območnih odborov po Območnih organizacijah ZSSS. Vsekakor boste o tem pravočasno obveščeni. Posebno pozornost pa bomo na podlagi sklepa namenili dejavnosti poslovanja z nepremičninami.

Sejo Predsedstva SKVNS načrtujemo, da bo potekala prve dni v septembru, ker na ZSSS teče postopek evidentiranja ter kandidiranja za funkcijo sekretarja ZSSS in bo konec septembra potekala tudi Konferenca ZSSS.

Seveda pa si in si bomo vsi skupaj tudi v prihodnje prizadevali čimveč storiti tudi na projektu »Ohranjanje in pridobivanje novih članov v SKVNS«. 

 V času koriščenja letnih dopustov, torej v juliju in avgustu, bomo dosegljivi ali na sedežu v Ljubljani oziroma po Območnih organizacijah, kontakte najdete v prilogi.

 Seznam območnih organizacij ZSSS z kontakti

 

VSE SINDIKALNE KAPACITETE NA ENEM MESTU

 Cres V ZSSS smo pričeli z uresničevanjem ideje, da bi na enem mestu naši člani našli vse sindikalne kapacitete. Želimo si, da bi bile vse sindikalne počitniške namestitve združene pod isto streho in da bi bile počitniške kapacitete dostopne.

Predlagamo vam, da v prihodnje spremljate informacije na spletni strani:  https://sindikalne-pocitnice.si/. Seveda smo vam na voljo tudi za vsa vaša dodatna vprašanja.

 

DEL DOHODNINE LAHKO NAMENITE SINDIKATU

SLIKA

 V KOLIKOR ŠE NISTE PODARILI DELA SVOJE DOHODNINE, JO Z IZPOLNITVIJO  PRILOŽENEGA  OBRAZCA,  LAHKO  NAMENITE SINDIKATU KOMUNALE, VAROVANJA IN POSLOVANJA Z NEPREMIČNINAMI  SLOVENIJE.

Izpolnjen obrazec vrnite na naš naslov: SKVNS, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana. Hvala.

Želim Vam prijetne dopustniške dni, naberite si moči, kajti čaka nas veliko aktivnosti.  

 Obazec za donacijo dohodnine-.SKVNS